TÜRKİYE'NİN GÜVENİLİR KİTAP KAYNAĞINA HOŞGELDİNİZ.
2018 KPSS A Grubu Çeko Konu Anlatımlı Soru Bankası Nisan Kitabevi
Ürün Kodu : 9786059393546       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
44.00 TL   28.60 TL   Kdv Dahil
ISBN / BARKOD:9786059393546
Yayınevi / Marka:Nisan Kitabevi
Yazar:Nisan Komisyon
Basim Tarihi:2018
Görüntülenme Sayısı : 12
Bu ürün satışa kapalı

2018 KPSS A Grubu Çeko Konu Anlatımlı Soru Bankası Nisan Kitabevi

KPSS Çalışma Ekonomisi tüm konuları kapsar şekilde hazırlanmıştır.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bünyesinde yer alan çok disiplinli bir bölümdür. Kamu sınavlarıyla özel sektörün işe alım sınavlarında bu bölümün alt alanlarından çok sayıda soruya yer verilmektedir.

Temel amacı KPSS Sınavına Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanından giren adaylara yol göstermek olan bu kitap, aynı zamanda özel sektör ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca açılan müfettişlik, uzmanlık vb. sınavlarda da yardımcı kaynak niteliği taşımaktadır.

Kitap, alan müfredatına da uygun olarak; Çalışma Ekonomisi, Sosyal Politika, Sosyal Güvenlik, Çalışma Psikolojisi ve Çalışma Sosyolojisi, Bireysel İş Hukuku ve Toplu İş Hukuku bölümlerinden oluşmaktadır. Kitapta geniş kapsamlı olarak teorik bilgilere yer verilmiş ve hemen arkasından çok sayıda test sorusuyla bu bilgiler pekiştirilmeye çalışılmıştır. Kitap hazırlanırken son mevzuat kullanılmış, eski düzenlemelerin en güncel haline yer verilmiştir.

Kitabın bölümlerini, her biri alanının uzmanı ve tecrübeli akademisyenler hazırlamıştır. Çalışma Ekonomisi Bölümü Doç. Dr. Seda TEKELİ, Sosyal Politika Bölümü Doç. Dr. Fatma KOCABAŞ, Sosyal Güvenlik Bölümü Araş. Grv. Okan Giray BÜLBÜL, Çalışma Psikolojisi ve Çalışma Sosyolojisi Bölümü Doç. Dr. Ayşe Aytül CENGİZ, Bireysel İş Hukuku Bölümü Prof. Dr. Ufuk AYDIN ve Toplu İş Hukuku Bölümü Prof. Dr. Nuray KARACA tarafından kaleme alınmıştır.

Nisan Kitabevi tarafından yayına hazırlanan bu kitabın tüm adaylara, araştırmacılara ve öğrencilere yararlı olmasını dileriz.

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?